Arvamusfestival 2018

  • Oleme siin, et
  • Kaitsta sinu õiguseid
  • Ning ära hoida mis tahes diskrimineerimist
  • Oleme siin, et
  • Kaitsta sinu õiguseid
  • Ning ära hoida mis tahes diskrimineerimist

Tule konsultatsioonile! Vaata asukohta

Arvamusfestival 2018

Vajame pidevalt töökäsi, kuid takerdume nii töötajate kui töökoha valikul eelarvamustesse. Eeldame, et naised võiksid jääda laste ja pere juurde ning vältida tööd kapteni või piloodina, äsja ülikooli lõpetanud ei tohiks töötada juhtival positsioonil ning pensioniealised saavad hakkama vaid lühendatud tööajaga. Kuidas saaksime aga Baltikumi ühiskonda muuta, et vaadata mööda stereotüüpidest ning vältida ka nendest tulenevat palgalõhe?

Just nende küsimuste üle arutletakse 10. augustil Paides toimuval Arvamusfestivalil voliniku kantselei poolt korraldatavas paneelis ‘Career – choice or stereotype? Are Baltics looking for new people?’. Paneeli  juhib volinik Liisa Pakosta ning arutelu toimub inglise keeles. Paneelis osalevad Kätlin Kuldmaa (Eesti ÜRO noordelegaat), Fredrik Nilzen (Swedbank grupi jätkusuutlikuse juht), Mari-Ann Lumeste (võrdõigusvoliniku nõunik), Deepak Ahluwalia (Nordica rahvusvahelise müügi direktor) ja Toomas Kruusimägi (Eesti koolijuhtide ühenduse esimees).

Tule ja arutle meiega 10-11. augustil Paides toimuval Arvamusfestivalil!

Tee volinikule avaldus
Top